Ansigtsbehandling

green

 

I mine behandlinger anvender jeg skræddersyede produkter. produkterne er lavet af de bedste råvarer som olier med ekstra beskyttelsesfaktor, som bl.a. kommer fra butters som mangobutter, sheabutter og kokom butter.

Butters er faste fedtstoffer som beskytter huden mod fugttab og reparerer hudbarrieren. 

Da balmsene kun laves med olier og butters og ikke voks trænger de hurtigt ned i huden og tilstopper ikke porerne. Da jeg skrædder syer dit produkt kan du selv vælge om det skal være med duft er uden.


Luksus Ansigtsbehandling.
Ansigtsbehandling med Green by Helene Lerches egne skønne produkter. Afrensning af ansigt med Make up remover. En blød  naturlig mandel Peeling vitaliserer huden og fjerne døde hudceller. En skøn massage  med gua sha i Antiage olier og serum. En nærende fugtgivende maske, lægges i 15 min. Tilsidst påføres en dejlig Antiage dagcreme.I mine Gua Sha behandlinger fjerner man spændinger, stagneret energi og giftstoffer og dræner det ud til vores lymfeknuder og opstrammer.

 

 

Hvad er Gua Sha?

 

Gua Sha er et kinesisk healings-redskab som enten er lavet af jadesten, rosenkvarts eller amatyster. Krystallerne/ædelstene er blevet brugt til behandlinger I flere årtusinder.

Vi kender endnu ikke så meget til behandlingen herhjemme, men Gua Sha er en af de mest anvendelige og naturlige ansigtsbehandlinger I Asien. Resten af verden omfavner Gua Sha som det nyeste skud på stammen! Årsagen er blandt andet at Gua Sha, kombineret med holistisk sammensat behandling, er utrolig effektiv for huden men også krop, sjæl og sind.

Gua Sha er især kendt for at være enormt lymfedrændende, således affaldsstoffer bedre kommer ud af kroppen, og fordi bindevævet kan blive berørt på en helt anden måde. Den opstrammende effekt ses efter få behandlinger!

Gua Sha er en tusind år gammel teknik, hvorved man nænsomt kan fjerne gift- og affaldsstoffer, spændinger og smerter. Det er en så effektiv behandling, og med øjeblikkelig effekt

Giver huden et sundt og yngre udseende

Giver en mere ensartet hudtone

Fjerner stagneret lymfe og giftstoffer

Forbedre muskeltonus og opløfter ansigtshuden

Forbedre blodcirkulationen

Giver huden fornyet glød

Reducerer rynker

Gør porerne mindre

Cellerne bliver aktiveret, og ansigtet genvinder elasticitet

Fremmer hudens smidighed

Fjerne/mindsker mørke rander og poser under øjnene

Bindevævet.