Om green

 

Green by Helene Lerche en certificeret Grøn Salon og makeup artist.

Vi anvender kun lækre produkter af højeste kvalitet, uden allergifremkaldende, kræftfremkaldende og hormon- forstyrrende stoffer.

Produkterne som anvendes i salonen står på "Positiv-listen". Det er din sikkerhed for, at de er de reneste på markedet og godkendt ud fra Energitjenesten. I salonen benyttes kun rengøringsmidler der er miljøvenlige,og alt hvad der serveres er økologisk og vores håndklæder bliver vasket i Svanemærket vaskepulver.

Se positiv, negtiv og forbudtlisten her

green by Helene lerche er en frisør i Fredensborg hvor den enkelte kundes ønsker altid er i centrum, de nyeste tendenser skabes og kommer til udtryk fra bl.a. kurser hos Vidal Sassoon og egen udvikling.

Farver og produkter uden hormonforstyrrende stoffer behøver ikke være triste og kedelige, vi fører kun de bedste produkter på markedet. Et besøg hos green, vil være i afslappende omgivelser og samtidig kan du altid være sikker på, at de farver og produkter vi bruger stemmer overens med Energitjenestens "Positiv-liste”. Vi kan derfor med glæde også invitere gravide og nybagte mødre på luksus behandling uden stress og dårlig kemi. Du får altid serveret en dejlig kop økologisk kaffe, the eller kakao med et stykke økologisk chokolade, nødder, frugt eller lign.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i de grønne omgivelser.