PRODUKTER

Glo.minerals er en professionel mineralmakeup skabt så rent som muligt. Der findes ingen parabener, kunstigfarve eller parfumestoffer. Tilsætningen af A,C,E vitamin og grøn teekstrakt, der giver flere antioxidanter, gør at disse virker antiinflamatoriske.

Læs mere.

 

Læs mere

Dinair´s makeup er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr. Makeuppen bliver sprayet på huden som en fin ”tåge” du bestemmer selv hvor dækkende din makeup skal være. Resultatet er en let, perfekt og næsten usynlig makeup som holder hele dagen..

 

Maria Nila er et 100% vegansk og miljøvenligt brand, der anser ethvert produkt som et stykke kunst, der skal omhyggeligt designes for at skabe en tilfredsstillende oplevelse for kunden.

Historien om Maria Nila

Maria Nila er er et svensk brand med hovedsæde i Helsingborg og Stockholm. Maria Nila blev lanceret under virksomheden La Perle i 1999. Virksomheden producerer 100% veganske og miljøvenlig hårpleje.

Maria Nila dækker over en bred vifte af veganske produkter. Med deres store udvalg af eksklusive farve-, pleje- og stylingprodukter giver Maria Nila unikke løsninger til alt slags hår. Maria Nila mener, at fantastiske produkter kommer med et stort ansvar. Derfor bliver produkterne udelukkende udviklet og fremstillet på virksomhedens egen fabrik i Sverige. Virksomhedens filosofi er at være bedst på kvalitet uden at gå på kompromis med skånsomhed og miljøvenlighed i såvel produktet som emballagen. Miljøet spiller en væsentlig rolle i alle aspekter af virksomheden, hvilket også kan ses i de skånsomme og parabenefrie produkter.

 

By K´s tanker er at producere en kvalitets neglelak, uden kritiske stoffer, som ikke var testet på dyr og til en pris, hvor alle kunne være med. Dét er vores strategi, og den holder vi stadig.

 

Trendinstitutterne udgiver til hver sæson en vifte af farver, som er toneangivende og bliver brugt som guide til producenter inden for både mode, skønhed og bolig.

Læs mere.

 

Ingredien tilbyder svanemærkede produkter med certificerede økologiske ingredienser.

Svanemærket er din ultimative sikkerhed for kvalitet, sundhed og mindst mulig belastning af miljøet.

Læs mere.