Anbefalinger


Jeg, Christina Birksø, har gennem årerne flere gange fået hjælp med makeup og hår hos Green Beauty. Det har blandt andet været sig i forbindelse med tv-udsendelser og foto-shoots til covers, hjemmesider, mm.


Hun er super dygtig til det hun gør, er altid sød, rar/hjælpsom og fuld af gode idéer til styling der følger de nyeste trends.

Jeg nyder at være i hendes hænder i hendes skønne nye lokaler og ved at man altid går der fra med god samvittighed over ikke at være blevet ’påført’ en masse usunde kemikalier.

Jeg kan på det varmeste anbefale hendes lækre faciliteter i ’green beauty ’.


Mvh.

Christina Birksø - Professionel sangerinde

Jeg har haft fornøjelsen, at for lagt makeup hos Green Beauty. Jeg kan varmt anbefale salonen, jeg følte jeg var i meget gode hænder, og at resultatet var perfekt :-) Det bliver ikke sidste gang, at jeg får lagt makeup her :-)


Kh Ulla LundquistHi Green Beauty!

I want to saу thank you for your work! My wedding style was excellent! I have get many compliments from the guests and was happy!

Thank you very much

Tak fordi I var med til at gøre min bryllupsdag helt perfekt. Jeg er meget glad for den behandling, jeg fik, og resultatet blev meget flot. Både hår og make-up sad flot hele dagen og natten, selvom det blev udsat for både latter, tåre og dans til den lyse morgen.  Jeg kan varmt anbefale jer til andre.

Venlig hilsen

Sara

Tusind tak for fantastisk håropsætning og make-up. Min mand og gæster var meget begejstre

Telefon50323261


Mange  tak for opsætning af hår og makeup.Begge dele sad hele    dagen...Folk syntes jeg så rigtig flot ud.


kh Ida


Tusind tak for din fantastiske styling. Fik så mange kommentarer om den flotte opsætning,og håret sad  stadig perfekt til kl 4 om natten.

Billederne blev fantastiske og jeg følte mig smukpå min store dag! Du er en utrolig dygtig stylist

igen TAK Sanna


Kære Green Beauty


Både hår og makeup var bare perfekt hele dagen,og jeg var simpelthen så glad for resultatet.

Du var god til at lytte og få det gjort, så det lige passede til mig, og det jeg ønskede.


venlig hilsen Anita