Anbefalinger


Jeg, Christina Birksø, har gennem årerne flere gange fået hjælp med makeup og hår af Helene. Det har blandt andet været sig i forbindelse med tv-udsendelser og foto-shoots til covers, hjemmesider, mm.


Helene er super dygtig til det hun gør, er altid sød, rar/hjælpsom og fuld af gode idéer til styling der følger de nyeste trends.

Jeg nyder at være i hendes hænder i hendes skønne nye lokaler og ved at man altid går der fra med god samvittighed over ikke at være blevet ’påført’ en masse usunde kemikalier.

Jeg kan på det varmeste anbefale Helene og hendes lækre faciliteter i ’green by helene lerche’.


Mvh.

Christina Birksø - Professionel sangerinde

Jeg har haft fornøjelsen, at for lagt makeup af Helene Lerche. Jeg kan varmt anbefale Helene, jeg følte jeg var i meget gode hænder, og at resultatet var perfekt :-) Det bliver ikke sidste gang, at jeg får lagt makeup af Helene Lerche :-)


Kh Ulla LundquistHi Helene!

I want to saу thank you for your work! My wedding style was excellent! I have get many compliments from the guests and was happy!

Thank you very much


Inden fotosession hos Camiilla Hey var jeg en time hos Helene Lerche. Med stor professionalisme og ro lagde Helene en fin make up, der skabte en god varme og udstråling i mit ansigt og uden at jeg kom til at virke for sminket. Helene tog i sine farvevalg til mig, hensyn til det tøj jeg havde valgt at skulle have på til fotosessionen. Det var en god time hos Helene, hvor jeg fik indsigt i de valg som Helene gjorde sig undervejs. Det var en dejlig og professionel oplevelse!


Jeg kom til at ligne en million

I forbindelse med portrætfotografering til min nye hjemmeside skulle jeg have lagt en kraftigere makeup end den, jeg bruger til daglig.


Fotograf Camilla Hey havde arrangeret styling hos  Green by Helene Lerche.  Helene spurgte ind til tøjvalg, farver m.m. og lagde på den baggrund en flot makeup, der matchede de forskellige farver tøj, som jeg skulle fotograferes i. Fra frisørstolen kunne jeg i ro og mag følge forvandlingen fra et kedeligt og mat look til en farverig dame! Helene afsluttede værket med at sætte mit hår, og så var jeg klar til fotosessionen.


Timerne i Helenes salon var ren forkælelse og jeg følte mig som en kendis. At alle produkter hos Be Green samtidig er økologiske er helt i overenstemmelse med min personlige holdning til dyrevelfærd. Vi mennesker kan sagtens se godt ud, uden det behøver være på bekostning af forsøgsdyr eller med brug af usunde kemikalier. Skulle jeg få behov for styling ved en anden lejlighed, vil jeg uden tvivl vælge Helene igen!
Tak fordi I var med til at gøre min bryllupsdag helt perfekt. Jeg er meget glad for den behandling, jeg fik, og resultatet blev meget flot. Både hår og make-up sad flot hele dagen og natten, selvom det blev udsat for både latter, tåre og dans til den lyse morgen.  Jeg kan varmt anbefale jer til andre.

Venlig hilsen

Sara

Recommendation/review:

From the first time I met Helene I could sense that she was incredibly talented and an expert at what she does. The air brush make up that she used on me was fantastic. It was fresh and light and stayed on for over 12 hours. Helene is also amazing at doing hair.  We first had a trial run and on the day of the wedding- she was flexible and we did a variation of the practice run. Overall, I was impressed with her professionalism and her abilities.Hej Helene


Tusind tak for fantastisk håropsætning og make-up. Min mand og gæster var meget begejstret


Hej Helene

Mange  tak for opsætning af hår og makeup.Begge dele sad hele    dagen...Folk syntes jeg så rigtig flot ud.


kh Ida

Helene

Tusind tak for din fantastiske styling. Fik så mange kommentarer om den flotte opsætning,og håret sad  stadig perfekt til kl 4 om natten.

Billederne blev fantastiske og jeg følte mig smukpå min store dag! Du er en utrolig dygtig stylist

igen TAK Sanna

green


Hej Helene


Både hår og makeup var bare perfekt hele dagen,og jeg var simpelthen så glad for resultatet.

Du var god til at lytte og få det gjort, så det lige passede til mig, og det jeg ønskede.


venlig hilsen Anita

kære Helene


min oplevelse af styling :


Helene kom lidt før tid på min store dag, hun var velforberedt,efter en grundig prøvning i hendes salon. Helene var rolig, og osede af overskud,så hurtigt følte jeg mig tryg i hendes hænder. Jeg havde fuld tiltro og tillid til hendes evner som dygtug makeupartist og frisør,så jeg kunne sætte mig tilbage og nyde, at lige præcis denne dag var til for mig. Helene fik mig til at ligne og føle mig som en million. Jeg ka kun anbefale at booke helene som stylist,hun er yderst professionel og dygtig. TAK

Anette