Børn

Tryg og behagelig klipning for dit barn

Hos Green Beauty Salon tilbyder vi også klipninger til børn, hvor vi sørger for, at dit barn er i trygge hænder. Vi ved, at børn ofte har nogle lidt andre behov, end voksne har, når de skal klippes. Under klipningen sørger vi igennem kommunikation med forælder og barn for at sikre, at barnet er trygt og afslappet under hele seancen.

Vi tilbyder gerne, at barnet kan bruge en iPad, få noget legetøj eller få noget at spise eller drikke, så klipningen bliver en behagelig oplevelse. Hvis dit barn ikke er vant til at blive klippet hos frisøren, sørger vi derfor for, at de får en god oplevelse med sig hjem, og det ikke bliver noget, de frygter i fremtiden.

Klipningen

Under klipningen tager vi i samråd med forældrene udgangspunkt i barnets ønsker, behov og hårtype. Det kommer selvfølgelig an på barnets alder, om de selv kan tage stilling til, hvordan de vil klippes. Mor og far må derfor meget gerne sidde med, og for børn i visse aldre kan det være en nødvendighed. Imens sørger vi for, at barnet får en flot klipning under vores frisørers kyndige hænder.

Børneklip

Alle vores produkter er økologiske

BØRNE KLIP DRENGE 10-15260,-
BØRNE KLIP 0-10220,-
PIGEKLIP FRA 14-17 ÅR350,-
PIGEKLIP 11-14 ÅR300,-
DRENGE KLIP (15+)270,-