Bryllup og fester

Behandlinger – Bryllup og fester

Bryllupspakke

Skal du have opsat hår og makeup til bryllup? Hos Green Beauty Salon gør vi vores bedste for at gøre din drømmedag endnu bedre. Vi kan hjælpe dig både med brudeopsætning og makeup – vores produkter er egnet til alle typer af hår og hud, da vi kun bruger grønne produkter, som alle typer kunder kan tåle.

Vi indretter os lige efter dit behov og derfor kører gerne til det ønskede sted, hvis der er behov for dette.

Uanset om du skal giftes, konfirmeres eller ønsker bare en aftenmakeup, så står vi klar med mange forskellige løsninger til dig.

Håndlavede hårpynt

Hos Green Beauty Salon har vi også flere håndlavede hårpynt til salg, som du kan tilkøbe. Et fint hårpynt passer godt til din store dag og sætter prikken over i’et.

Obs. der skal betales et depositum på 1500,- før man har sin tid. Ved aflysning bliver depositummet ikke tilbagebetalt.

Pakkeløsninger – Bryllup

Lille brudepakke

Inden den store dag får du en prøve makeup, hvor vi gennemgår din makeup og snakker lidt om din håropsætning. På selve bryllupsdagen får du en professionel brudeopsætning og makeup, hvor det hele foregår i salonen og der skal betales et depositum på 1500 kr.

2500 kr.

Mellem brudepakke

Inden den store dag får du en prøve makeup og håropsætning, hvor vi gennemgår din makeup og håropsætning, hvis du har sløret eller hårpynt med, er du velkommen til at medbringe. På bryllupsdagen får du en professionel brudeopsætning og makeup. Det hele foregår i salonen og der skal betales et depositum på 1500 kr. på forhånd.

3000 kr.

Stor brudepakke

Inden den store dag får du en prøve makeup, hvor vi sammen finder det rette makeup og håropsætning. På bryllupsdagen kører jeg hjem til dig og du får en professionel brudeopsætning og makeup. Jeg kører gerne indenfor 20 km radius, alt op over koster det ekstra. Der skal betales et depositum på 1500 kr. på forhånd.

3500 kr.

Brudepiger

Jeg kan tilbyde en let opsætning/styling til brudepiger og -gæster i forbindelse med en af ovenstående pakker.
*Pris fra. 600 kr. for voksen og 400 kr. for barn

Obs. der skal betales et depositum på 1500,- før man har sin tid. Ved aflysning bliver depositummet ikke tilbagebetalt.

Pakkeløsninger – Konfirmation

Lille konfirmationspakke

På selve dagen får du en professionel opsætning og let makeup.

1600 kr.

Mellem konfirmationspakke

Inden konfirmationsdagen får du en prøvestyling, hvor vi gennemgår hår og makeup. På selve dagen får du en professionel opsætning og let makeup.

2300 kr.

Stor konfirmationspakke

Inden konfirmationsdagen får du en prøvestyling, hvor vi gennemgår hår og makeup. På selve dagen får du en professionel opsætning og let makeup samt en let opsætning af mor eller søsters hår.

2700 kr.

Makeup

Uanset årsagen skal makeup helst være helt perfekt på den store dag. Du kan se mine priser på makeup herunder.

Makeup

DAG / AFTEN MAKEUP600,-
BRUDE MAKEUP1200,-
MAKEUP GUIDE650,-
PRØVEMAKEUP500,-
OPSÆT HÅR + MAKEUP UD AF SALONEN FRA1700,-