Extensions

Behandlinger – Extensions og Keratin

Med extensions kan du få det lange, smukke hår med dén fyldighed og dét udseende, du drømmer om. Green Beauty Salon arbejder udelukkende med extensions, der giver et naturligt look til din frisure, så det ikke er til at se, at du faktisk har extensions i.

Vi har mange års erfaring med påsætning af extensions, så du kan trygt sætte dig i vores salon og overlade arbejdet til os, og så arbejder vi blidt og grundigt med dit hår for at sikre et resultat, du bliver glad for.

Derudover tilbyder vi også cold fusion, hot fusion, la weave og easy weft.

Vi tilbyder extensions til mange formål, så hvad enten du ønsker glatte, krøllede eller stramme extensions, finder vi en mulighed, der passer til dine behov og dit naturlige hår. Derfor er der både muligheder for dig, hvis du blot vil have langt, lækkert hår, eller hvis du vil have et helt nyt look.

Vores extensions er af højeste kvalitet, så overgangen virker naturlig, og dit hår fastholder sit gode udseende. Vi giver dig desuden vejledning til dine extensions varighed samt plejning. Det er nemlig vigtigt, at du plejer din extensions med samme grundighed som dit naturlige hår.

Extensions behandlinger

Cold fusion
Vi tilbyder cold fusion, som er et tot system. Ved hver hårtot er der forsynet med l-tip keratin, som også er kaldt stick hair. Når disse extensions bliver påsat, bruger vi en extensions krog eller loop nål. Vi fander en lille tot af dit hår med krogen og dermed glider en micoring på totten, og vi stikker herefter en extensionstot igennem microringen.

Hot fusion
Denne extensions meto er meget populær. Denne er også kaldt nail hair, som er en tot-til-tot metode, hvilket vil sige at man påsætter en extensionstot til en hårtot af ens eget hår. Dette giver en naturlig bevægelse i håret, og tørre hurtigt når man har været i bad. Disse extensions totter bliver samlet i en lille bondings af keratin.

La Weave
Denne extensions metode er en videreudvikling af den populære “flet-metode”. Ved denne metode bliver extensionshåret monteret på en lang bane af hår, der tilpasses den individuelle hovedfacon og påsættes i rækker.

Easy Weft
Easy Weft er en slags lillebror til flettemetoden og fungerer egentlig på samme måde. Men i stedet for fletningen, vil microringene blive påsat på en blanding af totter af dit eget hår samt dine extensions. Denne metode fungerer ligesom flettemetoden godt til alle slags hårtyper.

Keratin

Er du på udkig efter en Keratin behandling til dit hår? Keratin er det protein, som dit hår primært består af fra naturens side. Når du får en keratin behandling, kan du styrke dit hår med et ekstra lag keratin og det vil dermed få det til at se flottere, sundere og stærkere ud.

Fordelene ved keratin behandling er, at det kan hjælpe med at glatte dit hår og give det et mere ensartet udseende. Det vil også kunne hjælpe med, at reducere krus og tæthed i håret, så det også er nemmere at style. Keratin behandling hjælper også med at beskytte dit hår mod skader fra eksterne faktorer.

En keratin behandling holder typisk mellem 2-4 måneder afhængigt af dit hårs struktur og hvordan du vedligeholder behandlingen.

Extensions og keratin

Alle vores produkter er økologiske

EXTENSIONS COLD FUSION 100 GRAM FRA1800,-
EXTENSIONS COLD FUSION 200 GRAM FRA3200,-
EXTENSIONS HOT FUSION 100 GRAM FRA1800,-
EXTENSIONS HOT FUSION 200 GRAM FRA3400,-

Keratin behandling

KERATIN BEHANDLING FRA1800,-