Kvinder

Behandlinger til kvinder

Hos Green Beauty Salon bliver du forkælet og sat i centrum, så du får smukt hår, der passer til din stil. Vi benytter udelukkende økologiske produkter, så dit hår fastholder sin sundhed såvel som sit gode udseende. Vores dygtige frisører vejleder og rådgiver dig med udgangspunkt i dine ønsker, så vi i fællesskab kan finde frem til en løsning og et look, der passer perfekt til dig. Vi holder os opdateret på de nyeste teknikker og styles, så din klipning altid fremstår tidssvarende og flot.

Vores behandlinger indebærer alt fra farvning til permanenter. Vi tilbyder desuden den franske metode balayage, hvor vi ved hjælp af frihåndsteknik og farve giver håret en lysere kontrast, der fremstår naturlig. Vores frisører specialiserer dig i denne teknik, og du kan derfor forvente et flot resultat, når du besøger Green Beauty Salon.

Perfekt klipning uanset hårstil

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får en klipning og styling, der passer til lige præcis din hårtype. Hos Green Beauty Salon har vi erfaring med alle hårtyper, og vi står klar med vejledning og forslag på baggrund af din hårtype, så dit hår fremstår sundt og smukt. Vi får besøg af mange kunder, som har både tykt og kraftigt hår. Har du naturligt krøllet hår, har vi ekspertise inden for curly girl-klipning, hvor vi benytter os af produkter skræddersyet til din hårtype for at sikre os det resultat, du gerne vil opnå.

Vi kan også håndtere skandinavisk hår, hvor vi ved, hvordan man skal klippe og style håret, så du undgår de udfordringer, der kan opstå med lige præcis denne hårtype. Uanset om du har lyst eller mørkt hår, kan vi tilbyde dig en klipning, som passer perfekt til dig.

Curly cut · Krølle klip

Få en flot klipning af dine naturlige krøller med et curly cut
Med et curly cut også kaldet krølle klip får du det bedste ud af dine naturlige krøller, og de kommer til at shine og se flotte og fyldige ud.

Hos os har vi alt til krøller uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi fokuserer på dine krøller og klipper ikke dine kor kort. Omvendt fremhæver vi dine naturlige krøller.

Vi tilbyder dig gode tip til hvordan du nemt kan arbejde med krøller og ved hjælp af vores krølle serie produkter kan du nå langt med din krøller, så dine krøller sidder altid godt.

Dameklip, bryn/vipper og permanent

Alle vores produkter er økologiske

Dameklip

DAME KLIP M/VASK OG FØN510,-
HÅRKUR LILLE200,-
HÅRKUR LUKSUS250,-
EKSTRA TYKT ELLER LANGT HÅR100,-
OLAPLEX BEHANDLINGER FRA300,-
PENSIONIST DAME KLIP MED VASK OG FØN480,-
DAME KLIP U/VASK430,-
DAME KLIP STUDERENDE UDEN VASK OG FØN400,-
KLIP AF PANDEHÅR80,-
PENSIONIST KLIP+PERMANENT900,-
STUDERENDE KLIP MED VASK OG FØN480,-
PIGE KLIP FRA 14-17 ÅR350,-
DAME KLIP U/VASK PENSIONIST400,-
BØRNE KLIP PIGE 11-14300,-
BUND STRIBER CA. 4 CM FRA900,-
STRIBER KORT HÅR U. KLIP FRA1100,-

Bryn & Vipper

FARVNING AF BRYN150,-
FARVNING AF BRYN OG VIPPER280,-
FARVNING AF BRYN OG VIPPER INKL. FORMNING
Retning med pincetter
370,-
RETNING AF BRYN
Med pincet eller voks
120,-
FARVE AF VIPPER170,-
HÅRKUR LILLE200,-
HÅRKUR LUKSUS250,-
HÅRFJERNING AF ANSIGTET MED TRÅD ELLER VOKS135,-

Permanent

PERMANENT KORT HÅR600,-
PERMANENT MELLEM LÆNGDE1000,-
PERMANENT LANGT HÅR1200,-
EKSTRA TYKT ELLER LANGT HÅR100,-
OLAPLEX BEHANDLINGER FRA300,-
PENSIONIST KLIP+PERMANENT900,-