PRODUKTER

Glo.minerals er en professionel mineralmakeup skabt så rent som muligt. Der findes ingen parabener, kunstigfarve eller parfumestoffer. Tilsætningen af A,C,E vitamin og grøn teekstrakt, der giver flere antioxidanter, gør at disse virker antiinflamatoriske.

Dinair´s makeup er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr. Makeuppen bliver sprayet på huden som en fin ”tåge” du bestemmer selv hvor dækkende din makeup skal være. Resultatet er en let, perfekt og næsten usynlig makeup som holder hele dagen..

100% vegansk hårpleje,

udviklet og produceret i Sverige!

REGISTRERET MED

LEAPING BUNNY | PETA | VEGANSAMFUNDET

KLIMATFORBYGGET EMBALLAGE MED

ZEROMISSION | TAGE RØDE | PLAN VIVO

Maria Nila er ikke det sædvanlige hårplejefirma. Vores 100% veganske og grusomme fricertificerede produkter udvikles med kærlighed til vores dyreelskere, vores natur og dit hår. Dyr fylder vores liv med glæde og latter og bør derfor aldrig indgå i et skønhedsprodukt. Ved at levere højkvalitets veganske produkter gør vi det nemt for dig at tage et skridt hen imod en bæredygtig og venligere verden. Når du vælger Maria Nila, vælger du dyrevenlige og farvebevarende hårplejeprodukter, der fremstilles lokalt i Sverige. Vores kemikere udvikler altid Maria Nilas produkter med de højeste ingredienser. Indholdet skal være dejligt for hår, dyr og natur.

 

For at gøre dig tryg, er vi også certificeret af tre uafhængige organisationer, PETA, Leaping Bunny og The Vegan Society. Vi komplimenterer også emballagen af ​​alle produkter i vores sortiment. Hver gang du køber et Maria Nila-produkt, bidrager du til plantningen af ​​nye træer i Sydamerika. Gennem plantning af træer bidrager vi sammen til en bedre verden!

VORES CERTIFIKATIONER

 

PETA

Personer til etisk behandling af dyr (PETA) er verdens største dyrerettighedsorganisation. At være certificeret af PETA betyder, at de overvåger og sikrer, at ingredienserne i vores produkter virkelig er veganske, og at vi ikke tester dyr.

Læs mere her .

LEAPING BUNNY

Hoppende Bunny lister mærker, der garanteres ikke at teste deres kosmetik, hygiejne eller rengøringsmidler på dyr. Alle mærker, der er certificeret, har mulighed for at bruge Leaping Bunny-logoet som findes på vores produkter. Leaping Bunny er udviklet i fællesskab af dyrevelfærdsorganisationer og dyreorganisationer i Europa og Nordamerika og bruges i 24 lande, hvor Djurens Rätt er ansvarlig for listen i Sverige.

Du kan læse mere her . 

VEGANSAMFUNDET

Vegan Society er den største og ældste veganske organisation i verden. De mente ordet Vegan 1944 og sikre, at alle produkter og ingredienser er 100% veganer.

Du kan læse mere her .

CLIMATE COMPENSATION

Når du køber vores produkter, bidrager du til at plante nye træer til vores v


Mine produkter  er skabt ved at blande de bedste ingredienser med den nyeste videnskab inden for hudpleje produkter, der er effektive, nemme at bruge og passer til alle hudtyper. de er danskproducerede og indeholder videnskabeligt dokumenteret aktive ingredienser. Sammensætningen af magiske planteekstrakter med den nyeste bioteknologi er opskriften på sund og naturlig hud.

Ingredienserne er udvalgt på baggrund af råvarekvalitet og dokumenterede egenskaber, der har gavnlig effekt på enten hudens sundhed eller formuleringen af selve produktet.

Ønsket om at skabe effektive produkter er min primære prioritet – selvsagt uden at gå på kompromis med produkternes sikkerhed,råvarer,- og uden at skabe en unødig stor belastning på vores miljø.