Mænd

Herreklip

Hos Green Beauty Salon tilbyder vi smarte herreklip, uanset om du blot vil trimmes, vil have en kort frisure eller vil prøve noget helt nyt. Med jævnlig klipning hos os sikrer du, at den korte frisure fremstår skarp. Vi sørger for en tilfredsstillende klipning, uanset om du har specifikke ønsker, eller du vil have forslag på baggrund af, hvad der er populært, og hvad vi vurderer passer bedst til dig.

Efter din herreklip styler vi håret efter ønske med en økologisk voks, og vi vejleder også gerne til, hvordan du styler og plejer din nye frisure. På den måde fremhæver du din stil bedst muligt.

Skæg

Vil du gerne have trimmet skægget, er det også noget, vi kan klare. Med en trimning og kantbarbering sørger vi for, at skægget fremstår så skarpt og velplejet som muligt. Fælles for både klipning og skægtrimning er, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og din ansigtsform, når vi klipper og styler dig.

Det er vigtigt for os, at resultatet er, som du ønsker det, og vi stopper ikke, før du er tilfreds. Vi tilbyder ligeledes vejledning til plejning og produkter, så dit skæg fremstår flot og velholdt i noget tid, efter du har forladt salonen.

Herreklip

Alle vores produkter er økologiske

HERRE KLIP MODE M/VASK & FØN350,-
HERRE KLIP KLASSISK300,-
SKÆG TRIMNING120,-
BARBERING AF SKÆG170,-
HERRE KLIP PENSIONIST270,-
HÅRFARVE HÆRRE TOP600,-
HERRE KLIP PENSIONIST M. VASK310,-
HERREKLIP STUDERENDE (15+)270,-