Om os

Om Green Beauty Salon

Vi er en organiske frisør og bruger kun svanemærkede produkter. 100% naturlige produkter hos Green Beauty Salon.

Vi går op i bæredygtighed og tilbyder altid vores kunder økologiske produkter. Book tid idag til din behandling.

Vores vision

Green Beauty Salon er en frisør salon beliggende i Birkerød. Vi har også kunder fra andre byer såsom Farum, Allerød, Holte og Nordsjælland. Vi har flere års erfaring, og tilbyder både behandlinger til mænd & kvinder. Idéen og visionen bag Green Beauty Salon er at skabe en ekstraordinær oplevelse til dig, når du er hos frisøren, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor vi byder dig velkommen indenfor i unikke og hyggelige omgivelser.

Green Beauty Salon er en frisørsalon, der udelukkende består af uddannede og professionelle frisører. Derfor kan du forvente en serviceminded frisør med styr på stil og teknik.

Bæredygtig frisør

Idéen og visionen bag Green Beauty Salon er at skabe en ekstraordinær oplevelse til dig, når du er hos frisøren, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten, og hvor vi byder dig velkommen indenfor i unikke og hyggelige omgivelser. Vi er en organiske frisør og bruger kun svanemærkede produkter.

EN SKØNHEDSBEHANDLING HOS GREEN BEAUTY SALON ER REN FORKÆLELSE

Hvem er Green Beauty Salon?

Green Beauty Salon er ejet Sevan Rushdi, som er stifteren af Green Beauty frisørsalon.

Sevan er uddannet frisør og makeup artist med 15 års erfaring, samt uddannet Serviceøkonom og Ledelse i Praksis.

Sevan har erfaringer fra de mest anerkendte steder i Danmark og skandinaviske frisørkæder med rollen som butikchef, dagligleder og har tidligere haft sin egen frisørsalon i København.

Green Beauty Salon var den første grønne salon i Hillerød tilbage i 2012.

En skønhedsbehandling hos Green Beauty Salon i Birkerød er ren forkælelse. Hos Green Beauty Salon kan du være 100% sikker på, at vi har ligeså stor fokus på din sundhed som på kvaliteten af vores håndværk.

Sundhed og naturlig skønhed hænger ubetinget sammen, og derfor falder det os naturligt hos Green Beauty Salon at tænke og agere bæredygtigt og dermed vise respekt for naturen. Dette gør vi ved, at vælge naturlige og økologiske ingredienser, når det er muligt.